Prijs op aanvraag

Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Cheek to Cheek vergadertafels Voortman

Cheek to Cheek vergadertafels Voortman

Het meubelprogramma van Voortman Cheek to Cheek is de eigentijdse versie van het klassieke wangenbureau. Fraai vormgegeven, waarbij afmetingen en verhoudingen in harmonie met elkaar zijn. Subtiele details en gevarieerd materiaalgebruik geven dit meubel extra allure.

Vraag ons advies of een offerte over de collectie Cheek to Cheek vergadertafels voor Voortman.

 

Informatie over deze productlijn:

Het programma kent rechthoekige bureaus in diverse afmetingen. Daarnaast zijn er grote gekoppelde opstellingen met aanbouwbladen voor vergaderen en extra werkruimte. Deze opstellingen zijn voorzien van de bijzondere dubbele wang. De functionaliteit van dit meubelprogramma is afgestemd op de geldende ergonomische voorschriften (NPR 1813). Bijpassende persoonlijke opbergmeubelen, akoestische schuifdeurkasten en schermen completeren een inrichting met Cheek to Cheek.

Het onderstel wordt samengesteld door de wangen aan het bladdragend profiel te monteren. Het profiel is voorzien van montagegaten voor de bevestiging van accessoires. Afhankelijk van de opstelling worden enkele of dubbele wangen geplaatst. De wangpoten zijn per 2 cm in hoogte instelbaar (tafelhoogte 62-86 cm). Door het afnemen van de binnenpanelen is de instelling bereikbaar. De wang kan optioneel worden uitgevoerd met 4 mm gekleurde glasplaat. Hoogte instelbare poten zijn bij aflevering niet gemonteerd aan het bladdragend profiel.

Het Cheek to Cheek bureau wordt standaard uitgevoerd met een 40 mm werkblad, tweezijdig afgewerkt met HPL (high pressure laminate). Voor het doorvoeren van bekabeling kunnen optioneel kabeldoorvoeren in het blad worden aangebracht.

Het bureau voorziet op royale wijze in de behoefte van de gebruiker aan netspanning en mogelijkheden voor PC-docking. Bekabeling wordt optioneel geïntegreerd door een fraaie kabeldoorvoer en kabelgoten. Voor vrijstaande, representatieve opstellingen combineert de kabelbox de opbergfunctie van bekabeling en stekkerdozen met visuele afscherming. Als alternatief kan een open, kantelbare kabelgoot worden toegepast. De flexibele verticale goot wordt aan de kabelbox of het blad gemonteerd.

© 2014 - 2023 voortman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel