Informatie

Levering:

Onder afleveren verstaan wij het op de vastgestelde routedag, in Nederland (op het vaste land), op een met een vrachtwagen normaal bereikbaar adres, op de begane grond achter de eerste buitendeur, tijdens normale werkuren, leveren van verpakte, gemonteerde en ongemonteerde producten, door één chauffeur.

Levering direct aan eindgebruiker: Franco huis, mits netto orderwaarde hoger dan 2000 euro. Voor kleinere opdrachten wordt een bijdrage van 65 euro per adres berekend. Op verzoek kunnen wij pakketten (tot 20 Kg) door de pakketdienst laten afleveren. De kosten zijn 20 euro per pakket. In geval van afwijkende leverdagen of levering buiten kantooruren worden de afleverkosten vooraf door onze verkoopafdeling bepaald.

Montage:

Onder inhuizen en montage verstaan wij in Nederland tijdens normale werkuren onder normale werkomstandigheden inpandig transporteren van onze producten en onderdelen hiervan naar de plaats van bestemming, de plaatsing hiervan op de vooraf aangegeven locatie, het monteren en afstellen van het meubilair en het afvoeren van hulpmiddelen en verpakkingsmateriaal. De kosten van levering, inhuizen en montage zijn 4% over de bruto orderwaarde.
De minimale doorberekening is 125 euro per adres. Voor inhuizen en montage op eerste of hoger gelegen verdiepingen geldt een toeslag van 1% over de bruto orderwaarde per verdieping. Indien de eerste of hoger gelegen verdiepingen met een geschikte (inpandige) lift bereikt kunnen worden, is de toeslag van 1% ongeacht het aantal verdiepingen. Indien trappenhuizen of liften onvoldoende ruim zijn, waardoor inzet van aanvullende transport- en hijsmiddelen benodigd is, worden de kosten van deze middelen vooraf door onze verkoopafdeling bepaald.
Extra werkzaamheden (ontruimen/verplaatsen), of wachturen welke veroorzaakt worden buiten de verantwoordelijkheid van Voortman om, worden doorberekend op basis van het reguliere montagetarief van 46 euro/uur.

Routedagen:

 

 

 

© 2014 - 2023 voortman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel